Ο ΜΑΓΥΡΑΚΟΣ

"Ήρθαμε για να μείνουμε" - Αυτό είπαμε όταν ανοίξαμε.
Τώρα που διανύουμε τον 7ο χρόνο λειτουργίας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλο αυτό το διάστημα. Με την εμπειρία του Πάυλου (25 χρόνια chef) και τη σωστή επιλογή προσωπικού δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια συνταγή: Πολύ καλή ποιότητα υλικών (καθημερινά φρέσκα), γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένια και πάνω απ'όλα καθαριότητα. Θεωρώντας ότι ο ΜΑΓΥΡΑΚΟΣ δεν είναι απλά σουβλατζίδικο, θα σας προσφέρουμε συνεχώς καινούργια και ιδιαίτερα πράγματα.
Τέλος σας καλούμε στο μικρό αλλά ζεστό χειμωνιάτικο χώρο να απολάυσετε το μεράκι και τη δημιουργικότητα ζωγραφισμένα στα πιάτα μας. Το καλοκαίρι σας περιμένουμε στο δροσερό και όμορφο χώρο της πλατείας.

Παύλος Πούλιος

Ο Παύλος Πούλιος, που είναι και η ψυχή αυτού του μαγαζιού, είναι ο σεφ που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις γεύσεις στο πιάτο σας. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Η πολυετής εμπειρία του επιτρέπει να διαλέγει με ασφάλεια τα καλύτερα προϊόντα για σας. Εμπιστευθείτε τις επιλογές του και μη διστάσετε να ζητήσετε από τον ίδιο να σας προτείνει το είδος του κρασιού που θα συνοδεύσει το φαγητό σας. Όταν για χρόνια έχεις την ευθύνη για το φαγητό εκατοντάδων ατόμων σ’ ένα βράδυ, σου λείπει η κουβέντα με τους συνδαιτυμόνες. Σήμερα, τα τωρινά μεγέθη του μαγαζιού, αλλά και οι άξιοι συνεργάτες επιτρέπουν στον σεφ να μοιράζεται το κρασί και τον μεζέ με τους εκλεκτούς πελάτες του, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό τις γευστικές του προτάσεις.